Diensten

Onze diensten

Aannemersbedrijf G. van der Meijden is al jarenlang een gevestigde naam in de omgeving van Ede als het aankomt op het renoveren en plaatsen van badkamers en sanitair. Uw badkamer is een plaats waar u tot rust kunt komen na een stressvolle dag en wij zijn ons hier bewust van. De keuze met betrekking tot bijvoorbeeld kleur, douche en sanitair is hierbij van essentieel belang. Tijdens een open en eerlijk gesprek bespreken we uw wensen en de beschikbare ruimte voor uw badkamer en sanitair. Dit zodat wij in onderling overleg er voor kunnen zorgen dat uw badkamer en sanitair als thuis zal gaan voelen. Daarnaast kunnen wij samen met u een afspraak maken om in de showroom van onze leverancier uw toekomstige badkamer alvast in het echt te aanschouwen, zodat u niet voor verrassingen zal komen te staan. Door middel van een 3D-tekening kunt u bekijken hoe de diverse producten in uw badkamer of toilet er uit zullen komen te zien.

Het juiste tegelwerk in uw badkamer

Wat een zeer belangrijk onderdeel vormt, is het tegelwerk in uw badkamer en in uw toilet. U moet er namelijk niet aan denken dat uw badkamervloer niet of nauwelijks meer schoon te krijgen is. Aannemersbedrijf G. van der Meijden geeft u advies over de keuze van uw tegels voor zowel de vloer als de wanden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het fijne van tegels is dat het uitstekend te combineren is met bijvoorbeeld vloerverwarming en gemakkelijk te reinigen is. Zodoende bent u ervan verzekerd dat uw tegelwerk perfect aansluit op de idee├źn die u voor ogen heeft.

aanbouw

Een badkamer met strakke uitstraling

Naast tegelwerk in uw badkamer en toilet, is ook stucwerk een veelgekozen optie. Een gestucte ruimte zorgt voor een strakke uitstraling en is in vele kleuren mogelijk. Daarnaast is het door Aannemersbedrijf G. van der Meijden verzorgde stucwerk goed over te schilderen wanneer u over een aantal jaar iets anders wenst en tevens is het stucwerk gemakkelijk af te nemen met een doek. Een vochtige ruimte verdient het allerbeste stucwerk en wij verzorgen dit met groot genoegen voor u. Mocht u meer informatie wensen, staan wij voor u klaar om de vele mogelijkheden voor uw badkamer en toiletruimte met u te bespreken.

aannemersbedrijf van der meijden bus

Uw partner voor nieuwbouw, aanbouw, opbouw en renovatie

De variatie aan diensten die wij kunnen verzorgen, is gigantisch. Van het plaatsen van een nieuwe keuken tot een nieuw dak en van het stucwerk van plafonds en wanden tot het tegelwerk in uw woning. Belangrijk is dat uw woning weer aan de door u gestelde wensen gaat voldoen. Door middel van een overzichtelijke tekening van uw wensen, komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij denken met u mee, zodat wij samen kunnen inschatten welke optie voor u het meest geschikt is.

Heeft u binnen uw eigen woning/bedrijfspand naar uw eigen mening te weinig ruimte door bijvoorbeeld een gezinsuitbreiding of een verandering binnen uw bedrijfsvoering. Een aanbouw of uitbouw van uw woning/bedrijfspand is een van de vele mogelijkheden bij ons. Als aannemersbedrijf hebben wij al diverse aanbouwen en uitbouwen gerealiseerd voor onze klanten. Onder deze diensten vallen onder andere het plaatsen van een serre, erker, veranda of een dakkapel. Een aanbouw of uitbouw van uw woning/bedrijfspand zorgt in veel gevallen voor meer lichtinval. De keuze om ramen toe te voegen is natuurlijk geheel naar smaak in te vullen. Aannemersbedrijf G. van der Meijden kan desgewenst advies geven over het type glas welke geschikt is voor goede isolatie van uw woning.

PROJECTEN

TROTS OP WAT WIJ MAKEN

toilet renovatie

Onze diensten

Dus bent u op zoek naar een ervaren aannemersbedrijf ? Bij ons kunt u terecht voor de volgende werkzaamheden: