Kontakt
Aannemersbedrijf G. van der Meijden
Galileilaan 33 s
6716 BP Ede
Homepage:www.aannemersbedrijfvandermeijden.nl
Telefoon:+31 (0)6 23 26 93 25
Fax:0318 845500

Welkom bij Aannemersbedrijf G. van der Meijden

Aannemersbedrijf G. van der Meijden te Ede is een jong en veelzijdig bouwbedrijf dat zich richt op burger- en utiliteitsbouw. Uw gehele klus kunnen we voor u verzorgen, voor zowel bedrijven als particulieren. Daarbij richten we ons op een hoge kwaliteit met betrekking tot zowel de bouw als isolerende maatregelen waardoor er gunstig met grondstoffen omgegaan kan worden, dit is goed voor een beter milieu.

Van verbouw tot nieuwbouw, van onderhoud tot renovatie.

We zijn er als bouwbedrijf om u advies te geven over allerlei bouwwerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan timmerwerk, metselwerk en tegelwerk. U kunt ons inschakelen als aannemersbedrijf, maar ook als u zoekt naar een ervaren stucadoorsbedrijf kunt u bij Aannemersbedrijf G. van der Meijden terecht. Daarnaast kunnen wij ook bouwtekeningen voor u laten verzorgen en een eventuele omgevingsvergunning voor u aanvragen, waardoor er een duidelijk beeld van de verbouwing geschetst wordt. Kortom: wij kunnen de gehele klus coördineren en uit handen nemen, zodat u zelf maar met één aanspreekpunt te maken hebt.

Klanttevredenheid

Uiteraard vinden we ook klanttevredenheid belangrijk. Door goed overleg en duidelijke afspraken te maken komen we tot een keurig eindproduct dat gemaakt is naar tevredenheid van de klant. Uw wens staat centraal.

Onze klanten kiezen doorgaans voor onze diensten omdat zij profiteren van bijzondere voordelen. Zo kunt u bij Aannemersbedrijf G. van der Meijden terecht voor:

  • Persoonlijk advies op maat
  • Uiteenlopende werkzaamheden
  • Optimale prijs
  • Kwaliteitsverhouding
  • Duurzame resultaten

5-sterrenspecialist

Aannemersbedrijf G. van der Meijden is een erkend 5-sterrenspecialist. Wij vinden de beleving van de klant heel belangrijk en voeren daarom het 5-sterrenkeurmerk op onze website. Dit geeft de consument extra zekerheid met betrekking tot het servicegehalte. De NPS (Netwerk Promoter Score) in het logo geeft een helder beeld van de algehele klanttevredenheid van onze organisatie.

5-sterren-van-der-Meijden.jpg


Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden en wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk onze algemene voorwaarden