Kontakt
Aannemersbedrijf G. van der Meijden
Galileilaan 33 s
6716 BP Ede
Homepage:www.aannemersbedrijfvandermeijden.nl
Telefoon:+31 (0)6 23 26 93 25
Fax:0318 845500

Aanbouw & Uitbouw

Een aanbouw of uitbouw biedt in veel gevallen de oplossing om extra vierkante meters aan uw woning of bedrijfspand toe te voegen. Hebt u meer ruimte nodig door bijvoorbeeld een veranderde gezinssituatie, meer werknemers die een werkplek nodig hebben in het bedrijfspand of gewoon om uw woning te verbeteren? Aannemersbedrijf G. van der Meijden kan u helpen.

In de loop van de jaren hebben we verschillende aanbouwen en uitbouwen mogen realiseren. Bij 'referenties' kunt u verschillende werken bekijken. Aanbouw en uitbouw klussen waar we u onder andere mee kunnen helpen zijn:

  • Serre plaatsen
  • Erker plaatsen
  • Veranda aan uw woning
  • Dakkapel plaatsen

Bent u benieuwd of we u met uw klus kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer ruimte, meer daglicht

Kiest u voor een aanbouw of uitbouw, dan kunt u in veel gevallen ook zorgen voor meer daglicht in uw woning. U hebt namelijk de mogelijkheid om in de aanbouw of uitbouw (veel) ramen te plaatsen voor extra daglicht. Dit kan een ruimte een geheel andere uitstraling geven. Natuurlijk is de keuze om ramen toe te voegen geheel aan u. Wilt u advies over het type glas dat nodig is voor goede isolatie van uw woning, dan is aannemersbedrijf G. van der Meijden de aangewezen partner.