Kontakt
Aannemersbedrijf G. van der Meijden
Galileilaan 33 s
6716 BP Ede
Homepage:www.aannemersbedrijfvandermeijden.nl
Telefoon:+31 (0)6 23 26 93 25
Fax:0318 845500

Badkamers & Sanitair

Bij het plaatsen van badkamers en sanitair is meer en meer comfort een grote rol gaan spelen. Met name badkamers zijn tegenwoordig de ruimte waar u, na een werkdag, even tot rust komt. De uitstraling van de badkamer en de keuze voor baden, douches en sanitair is daarbij erg belangrijk. Om te bekijken waar uw badkamer aan moet voldoen, gaan we graag het gesprek met u aan. We bekijken de ruimte voor de badkamer en hoe we deze het beste kunnen indelen om aan uw wensen te voldoen.

Badkamer en sanitair: tegelwerk

Tegelwerk is een logische keuze wanneer u zoekt naar een goede afwerking van de vloer en de wanden voor uw badkamer of toiletruimte. Voor zowel de vloer als de wanden zijn er verschillende soorten tegels te kiezen die perfect aansluiten bij de uitstraling die u voor de ruimte voor ogen hebt. Daarnaast zijn tegels gemakkelijk schoon te houden en gemakkelijk te combineren met wand- en vloerverwarming in de ruimte.

Natuurlijk is goed tegelwerk belangrijk voor de ruimte. U wilt zich niet hoeven ergeren aan tegels die scheef zijn gelegd, want u doet het niet zomaar over. Voor perfect tegelwerk bent u bij Aannemersbedrijf G. van der Meijden aan het juiste adres.

Badkamer en sanitair: stucwerk

Tegenwoordig ziet u ook steeds vaker stucwerk in badkamers en toiletruimtes, of een combinatie van tegelwerk en stucwerk. Stucwerk geeft de ruimte een strakke uitstraling, u kunt het in iedere gewenste kleur kiezen en u kunt het gemakkelijker in een andere gewenste kleur overschilderen wanneer u over een paar jaar eens wat anders wilt. Uiteraard is het belangrijk te kiezen voor stucwerk dat mooi blijft ondanks de vochtige ruimte. Aannemersbedrijf G. van der Meijden zorgt voor goed stucwerk dat jaren mooi blijft. Daarnaast is het stucwerk gemakkelijk met een doek af te nemen. U houdt de ruimte dus gemakkelijk schoon.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de opties voor badkamers en sanitair? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u.