Kontakt
Aannemersbedrijf G. van der Meijden
Galileilaan 33 s
6716 BP Ede
Homepage:www.aannemersbedrijfvandermeijden.nl
Telefoon:+31 (0)6 23 26 93 25
Fax:0318 845500

Verbouw

Verbouwen kan de oplossing zijn als uw woning niet meer aan uw wensen voldoet. Met een verbouwing kunt u onder andere de kwaliteit van het pand verbeteren, de ruimte vergroten of de indeling van de woning laten aanpassen aan uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een nieuwe keuken, het plaatsen van een nieuw plafond, renovatie aan uw woning en het plaatsen van een nieuw dak.

Gaat u starten met verbouwen dan is het uiteraard belangrijk een goed beeld te hebben van uw wensen. Werk wat Aannemersbedrijf G. van der Meijden onder andere voor u kan regelen is:

  • metselwerk om bijvoorbeeld een muur te plaatsen
  • stucwerk van plafonds en wanden
  • timmerwerk voor ondere andere interieurbouw
  • tegelwerk van badkamers, keukens en andere ruimten

Ontwerp van uw verbouwing

Voor verbouwingen geldt dat er vaak verschillende opties zijn om de woning aan te passen. Aannemersbedrijf G. van der Meijden denkt graag met u mee en kan zorgen voor een ontwerp. Zo kunt u vooraf inschatten of de verbouwing gaat voldoen aan uw wensen.

Advies en informatie

We hebben al verschillende grote en kleine verbouwingen uitgevoerd. Wilt u dit werk bekijken? Dat kan op bij onze referentiepagina. Zo krijgt u een beter beeld van het werk dat we kunnen leveren.


Wilt u bekijken of we uw verbouwing kunnen uitvoeren? Neem dan contact met ons op. We komen graag een keer langs om de mogelijkheden te bespreken.