Aannemer Ede

Aannemer in Ede nodig? Aannemersbedrijf G. van der Meijden!

Heeft u een aannemer in Ede nodig? Aannemersbedrijf G. van der Meijden staat voor u klaar! Of u nu een op- of aanbouw wilt om meer ruimte in uw woning of bedrijfspand te kunnen creëren of een heel nieuwbouwproject wilt starten: wij doen het allemaal voor u! Ook renovaties, onderhoud en verbouwingen. Aannemersbedrijf G. van der Meijden is een veelzijdig bedrijf dat werkzaam is in een straal van 50 kilometer rond Ede. We staan voor vakwerk, geven persoonlijk advies en bieden u een eerlijke prijs. Bent u benieuwd wat wij als aannemer in Ede voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Aannemersbedrijf voor grote en kleine bouwprojecten

Wij zijn een aannemer voor zowel particulieren als bedrijven in Ede. Of het nu gaat om bouw of verbouw, kleine of grote projecten, binnen- of buitenshuis. We gaan altijd voor kwaliteit en duurzame oplossingen, dat spreekt voor zich. Daarbij bieden we u vakwerk op maat, zodat we van uw huis echt uw thuis kunnen maken.

dakkapel renovatie

Inzetbaar voor uw gehele woning of bedrijfspand

Bent u op zoek naar een aannemersbedrijf met een schat aan ervaring dat écht alles voor u doen kan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van timmerwerk, stukadoorswerk, metselwerk, tegelwerk en installatiewerk. Hierdoor kunnen wij uw project van A tot Z verzorgen en u een vlekkeloos resultaat garanderen. Met ons als aannemer bent u altijd verzekerd van vakwerk van de bovenste plank!

aannemersbedrijf van der meijden bus

Wij zijn uw aannemer in Ede!

Wij zijn uw aannemer in Ede. Voor zowel grote als kleine bouwprojecten. Voor nieuwbouw, aanbouw, opbouw en renovaties. Met onze werkzaamheden zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van uw woning of bedrijfspand verbeterd zal worden. En dat uw woning of bedrijfspand weer volledig aan de door u gestelde wensen gaat voldoen. Schakel ons aannemersbedrijf in Ede in en u profiteert van de volgende voordelen:

  • Allround aannemersbedrijf
  • Service hoog in het vaandel
  • Bestaat 11 jaar
  • Goede communicatie
  • Vakwerk op maat
  • Eerlijke prijs
  • Persoonlijk advies
  • Oog voor detail
  • Duurzame oplossingen
PROJECTEN

TROTS OP WAT WIJ MAKEN

aanbouw

Neem direct contact op

Wilt u uw bouwproject uitbesteden aan een ervaren aannemer in Ede? Neem contact op met Aannemersbedrijf G. van der Meijden! Bel naar 06-23269325 of stuur ons een e-mail via info@aannemersbedrijfvandermeijden.nl. We komen graag eens langs bij u om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u direct een offerte bij ons aanvragen? Vul dan het contactformulier op de website in.