Dakkapel plaatsen

Dakkapel laten plaatsen door Aannemersbedrijf G. van der Meijden

Wilt u een dakkapel laten plaatsen? Omdat u graag meer ruimte in uw woning wilt creëren? Of omdat u meer lichtinval wilt? Aannemersbedrijf G. van der Meijden is dé specialist in dak opbouw. Door uw dakkapel te laten bouwen door ons, zal uw woning aan de door u gestelde wensen voldoen. Wij hebben al diverse woningen van een dakkapel mogen voorzien. Inclusief dakraam met dubbel glas, waardoor u direct voor een betere isolatie zorgt. Wilt u dat wij uw dakkapel komen plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op.

Daarom een opbouw

Merkt u dat u ruimte tekort komt in huis? Of wilt u uw gezin uitbreiden en daarom alvast wat extra ruimte in uw woning creëren? Kies voor een dak opbouw en laat een dakkapel plaatsen door Aannemersbedrijf G. van der Meijden. Een dakkapel maakt het niet alleen mogelijk om een extra kamer te creëren, maar zorgt ook voor meer lichtinval, waardoor een ruimte direct ruimtelijker oogt. Daarbij kunnen wij u adviseren over welk type glas het meest geschikt is voor een goede isolatie van uw woning.

dakkapel renovatie

Allround aannemersbedrijf

Een dakkapel plaatsen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij kunnen namelijk diverse werkzaamheden voor u uitvoeren, zoals timmerwerk, metselwerk, tegelwerk, installatiewerk en stukadoorswerk. Uw gehele dak opbouw wordt van A tot Z door ons verzorgd. Dus zoekt u een aannemersbedrijf dat over een schat aan ervaring beschikt en echt alles voor u kan doen? Dan zit u bij ons goed!

aannemersbedrijf van der meijden bus

Daarom een dakkapel laten plaatsen door Aannemersbedrijf G. van der Meijden

Wij zijn dé specialist in het verbouwen van zowel woningen als bedrijfspanden. Daarom zijn wij uw partner voor nieuwbouw, aanbouw, opbouw en renovaties. Zo kunt u bij ons terecht om een dakkapel te laten plaatsen Wij zullen er zorg voor dragen dat de kwaliteit van uw woning verbeterd zal worden. Daarbij profiteert u bij ons altijd van de volgende voordelen:

  • Allround aannemersbedrijf
  • Service hoog in het vaandel
  • Bestaat 11 jaar
  • Goede communicatie
  • Vakwerk op maat
  • Eerlijke prijs
  • Persoonlijk advies
  • Oog voor detail
  • Duurzame oplossingen
PROJECTEN

TROTS OP WAT WIJ MAKEN

dakkapel renovatie

Neem contact met ons op voor een dak opbouw

Wilt u een dakkapel laten plaatsen door een ervaren aannemersbedrijf? Neem contact op met Aannemersbedrijf G. van der Meijden. Bel naar 06-23269325 of stuur ons een e-mail via info@aannemersbedrijfvandermeijden.nl. We komen graag eens langs om samen met u de mogelijkheden voor uw dak opbouw te bespreken. Wilt u direct een offerte bij ons aanvragen voor een dakkapel laten bouwen? Vul dan het contactformulier op de website in.