Timmerwerk

Timmerwerk door de timmerman van Aannemersbedrijf G. van der Meijden

Heeft u een timmerman nodig voor uw timmerwerk? Omdat uw woning of bedrijfspand niet meer aan uw wensen voldoet? Aannemersbedrijf G. van der Meijden staat voor u klaar! Of het nu gaat om bouw of verbouw, kleine of grote projecten, binnen- of buitenshuis. Wij helpen u graag met kwalitatief goed timmerwerk. Bij Aannemersbedrijf G. van der Meijden bent u dan ook altijd verzekerd van vakwerk van de bovenste plank. Wij leveren vakwerk op maat. Ons timmerwerk stemmen we af op uw wensen. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met onze timmerman.

Meer dan alleen een timmerman

Uw timmerwerk is bij ons in goede handen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in timmerwerk. Maar wij zijn meer dan alleen een timmerman voor u. Zo kunnen wij ook metselwerk, tegelwerk, installatiewerk en stukadoorswerk voor u uitvoeren. Dus bent u op zoek naar een aannemersbedrijf met een schat aan ervaring dat écht alles voor u kan doen? Wij staan voor u klaar!

overkapping

Van A tot Z

Wij verzorgen uw bouwproject van A tot Z. Van timmerwerk door een ervaren timmerman tot een vakkundige afwerking. Bouwen is ons vak en wij zijn daar continu mee bezig. We zijn duidelijk over de kosten, communiceren helder en overleggen goed met u over de mogelijkheden. Natuurlijk gaan we voor kwaliteit en duurzame oplossingen, dat spreekt voor zich. Wij helpen u graag van begin tot eind om tot een vlekkeloos resultaat te komen.

aannemersbedrijf van der meijden bus

Daarom de timmerman van Aannemersbedrijf van der Meijden

Wij zijn dé specialist in het verbouwen van zowel woningen als bedrijfspanden. Wij zijn een uitstekende partner voor nieuwbouw, aanbouw, opbouw en renovaties. Of uw project nu groot of klein is, wij zorgen er altijd voor dat de kwaliteit van uw woning of bedrijfspand verbeterd zal worden. Laat uw timmerwerk door onze timmerman uitvoeren en u profiteert van de volgende voordelen:

  • Allround aannemersbedrijf
  • Service hoog in het vaandel
  • Bestaat 11 jaar
  • Goede communicatie
  • Vakwerk op maat
  • Eerlijke prijs
  • Persoonlijk advies
  • Oog voor detail
  • Duurzame oplossingen
PROJECTEN

TROTS OP WAT WIJ MAKEN

verbouwing garage aanbouw

Neem contact op voor timmerwerk

Wilt u uw timmerwerk overlaten aan een timmerman van een ervaren aannemersbedrijf? Neem contact op met Aannemersbedrijf G. van der Meijden! Bel naar 06-23269325 of stuur ons een e-mail via info@aannemersbedrijfvandermeijden.nl. We komen graag eens langs om samen met u de mogelijkheden te bespreken. Wilt u direct een offerte bij ons aanvragen? Vul dan het contactformulier op de website in.