Verbouwing

Verbouwing? Laat uw huis compleet verbouwen door Aannemersbedrijf G. van der Meijden

Heeft u een verbouwing op de planning staan? Aannemersbedrijf G. van der Meijden staat voor u klaar! U kunt uw huis compleet door ons laten verbouwen, maar ook uw badkamer, keuken, woonkamer, etc. Daarbij kunnen wij uw woning ook volledig of gedeeltelijk renoveren. U wenst, wij doen. Als aannemersbedrijf hebben wij al diverse verbouwingen gerealiseerd voor onze klanten. Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw verbouwing te bespreken.

Inzetbaar voor uw gehele verbouwing

Een verbouwing is onze specialiteit. Daarbij zijn wij uw partner voor nieuwbouw, aanbouw, opbouw en een woning renovatie. Al deze projecten kunnen we van A tot Z verzorgen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, installatiewerk en stukadoorswerk. Dus zoekt u een aannemersbedrijf met een schat aan ervaring dat écht alles voor u kan doen tijdens uw verbouwing? Dan zit u bij ons helemaal goed.

dakkapel renovatie

Ook in te schakelen voor een woning renovatie

Wilt u uw huis niet compleet verbouwen, maar uw huis renoveren? Ook dan kunt u bij ons terecht! Of het nu gaat om kleine of grote projecten, binnen- of buitenshuis, wij helpen u graag. Van begin tot eind staan we voor u klaar om tot een vlekkeloos resultaat te komen. Daarbij leveren wij altijd vakwerk op maat, communiceren we helder en zijn we duidelijk over de kosten. En natuurlijk gaan we voor kwaliteit en duurzame oplossingen, dat spreekt voor zich.

aannemersbedrijf van der meijden bus

Daarom uw huis compleet laten verbouwen door Aannemersbedrijf van der Meijden

Uw verbouwing is bij ons in goede handen. Wij zijn dé specialist in het verbouwen van woningen en we kunnen ook uw huis compleet verbouwen zoals u dat wilt. Wij zullen er zorg voor dragen dat de kwaliteit van uw woning door de verbouwing verbeterd zal worden. Daarbij bieden we u altijd de volgende voordelen:

  • Allround aannemersbedrijf
  • Service hoog in het vaandel
  • Bestaat 11 jaar
  • Goede communicatie
  • Vakwerk op maat
  • Eerlijke prijs
  • Persoonlijk advies
  • Oog voor detail
  • Duurzame oplossingen
PROJECTEN

TROTS OP WAT WIJ MAKEN

verbouwing garage aanbouw

Neem direct contact op

Dus bent u op zoek naar een ervaren aannemersbedrijf voor uw verbouwing? Neem contact op met Aannemersbedrijf van der Meijden! Bel naar 06-23269325 of stuur ons een e-mail via info@aannemersbedrijfvandermeijden.nl en laat uw huis compleet door ons verbouwen. We komen graag eens langs om de mogelijkheden met u te bespreken voor een verbouwing of renovatie. Wilt u direct een offerte aanvragen? Vul dan het contactformulier op de website in.