Dakraam plaatsen

Dakraam laten plaatsen door Aannemersbedrijf G. van der Meijden

Wilt u een dakraam laten plaatsen? Om zo voor meer lichtinval te zorgen? Aannemersbedrijf G. van der Meijden is gespecialiseerd in dakramen plaatsen. Ook voor een dakraam met dubbel glas kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw woning aan de door u gestelde wensen gaat voldoen. Als aannemersbedrijf hebben wij al diverse klanten mogen helpen met een nieuw dakraam. Wilt u dat wij uw dakraam komen plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op.

Dakraam laten plaatsen bij een opbouw

Komt u ruimte tekort in huis? Of staat er een gezinsuitbreiding op de planning en wilt u daarvoor meer ruimte in uw woning creëren? Dit doet u eenvoudig door een opbouw te laten maken en daarbij een dakraam te laten plaatsen. Door een opbouw met dakraam te plaatsen kunt u namelijk een extra kamer creëren, bijvoorbeeld een slaapkamer of werkkamer. Ook zorgen dakramen voor meer lichtinval, waardoor een ruimte direct al ruimtelijker lijkt. En met het juiste glas, namelijk dubbel glas, zorgt u ook voor een betere isolatie. Desgewenst kunnen wij u advies geven over welk type glas het meest geschikt is voor een goede isolatie van uw woning.

dakraam plaatsen dakrenovatie

Wij kunnen diverse diensten voor u uitvoeren

Uw dakraam plaatsen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in diverse werkzaamheden, zoals timmerwerk, metselwerk, tegelwerk, installatiewerk en stukadoorswerk. U kunt een gehele opbouw door ons laten verzorgen. Dus bent u op zoek naar een aannemersbedrijf dat over een schat aan ervaring beschikt en echt alles voor u kan doen? Dan bent u bij Aannemersbedrijf G. van der Meijden aan het juiste adres!

aannemersbedrijf van der meijden bus

Daarom uw dakraam laten plaatsen door Aannemersbedrijf van der Meijden

Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen van woningen en bedrijfspanden. U vindt in ons een geschikte partner voor nieuwbouw, aanbouw, opbouw en renovaties. Zo zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van uw woning verbeterd zal worden door een dakraam te plaatsen. Daarbij profiteert u altijd van de volgende voordelen als u dakramen door ons laat plaatsen:

  • Allround aannemersbedrijf
  • Service hoog in het vaandel
  • Bestaat 11 jaar
  • Goede communicatie
  • Vakwerk op maat
  • Eerlijke prijs
  • Persoonlijk advies
  • Oog voor detail
  • Duurzame oplossingen
PROJECTEN

TROTS OP WAT WIJ MAKEN

dakkapel renovatie woning uitbouw

Direct contact opnemen

Wilt u een dakraam laten plaatsen door een ervaren aannemersbedrijf? Een dakraam met dubbel glas? Neem contact op met Aannemersbedrijf G. van der Meijden. Bel naar 0623269325 of stuur ons een e-mail via info@aannemersbedrijfvandermeijden.nl. We komen graag eens bij u langs om samen met u de mogelijkheden te bespreken. Ook voor uw opbouw. Wilt u direct een offerte bij ons aanvragen? Vul dan het contactformulier op de website in.