Tegels in huis zetten

Tegels in huis zetten door een ervaren tegelzetter

Wilt u tegels in huis zetten? Tegels zetten kunt u het beste overlaten aan een ervaren tegelzetter. Dan weet u namelijk zeker dat uw tegels goed gelegd worden. Egaal, vlak en zoals u dat wilt! Zeker als u tegels in huis laat zetten door de tegelzetter van Aannemersbedrijf van der Meijden. Wij zorgen er namelijk voor dat alles naar wens wordt. U wilt natuurlijk van uw huis dat dit ook echt uw thuis wordt. De keuze met betrekking tot uw tegels draagt daar zeker aan bij. En ook hoe uw tegels gelegd worden. Wilt u zeker zijn van een strak resultaat? Laat uw tegels in huis zetten door de tegelzetter van Aannemersbedrijf van der Meijden!

Wij renoveren uw woning zoals u dat wenst

Of u nu tegels wilt zetten in de badkamer, in de keuken, in het toilet of in een andere ruimte. Onze tegelzetter zorgt ervoor dat u een strakke tegelvloer of -wand krijgt waar u nog lang van kunt genieten. Door ons in te te schakelen voor het betegelen van uw woning, krijgt u een woning die perfect aansluit op de ideeën die u voor ogen heeft. Daarbij kunnen wij meer voor u doen dan alleen tegelwerk, want wij zijn ook gespecialiseerd in stukadoorswerk, installatiewerk, timmerwerk en metselwerk. Dus bent u op zoek naar een aannemersbedrijf met een schat aan ervaring dat écht alles voor u kan doen? Dan bent u op de goede plek bij Aannemersbedrijf G. van der Meijden!

aannemersbedrijf van der meijden bus

Daarom tegels in huis laten zetten door Aannemersbedrijf van der Meijden

Het betegelen van uw woning is bij ons in goede handen. Als specialist in het verbouwen van woningen zijn wij uw partner voor nieuwbouw, aanbouw, opbouw en renovaties. Onze ervaren tegelzetter gaat graag voor u aan de slag om tegels in huis te zetten. Wij zullen er zorg voor dragen dat de kwaliteit van uw woning verbeterd wordt. Laat uw tegels zetten door onze tegelzetter en u profiteert van de volgende voordelen:

  • Allround aannemersbedrijf
  • Service hoog in het vaandel
  • Bestaat 11 jaar
  • Goede communicatie
  • Vakwerk op maat
  • Eerlijke prijs
  • Persoonlijk advies
  • Oog voor detail
  • Duurzame oplossingen
PROJECTEN

TROTS OP WAT WIJ MAKEN

tegels in huis zetten

Tegelzetter nodig? Neem contact op

Wilt u tegels in huis laten zetten door een ervaren tegelzetter? Neem contact op met Aannemersbedrijf G. van der Meijden! Bel naar 06-23269325 of stuur ons een e-mail via info@aannemersbedrijfvandermeijden.nl. We komen graag eens langs om samen met u de mogelijkheden voor het betegelen van uw woning te bespreken. Wilt u direct een offerte bij ons aanvragen voor tegels zetten? Vul dan het contactformulier op de website in.