Over ons

Over ons

Bent u op zoek naar een aannemersbedrijf met een schat aan ervaring dat écht alles voor u kunt doen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van timmerwerk, metselwerk, tegelwerk, installatiewerk en stukadoorswerk en wij zijn werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven. Aannemersbedrijf G. van der Meijden is een veelzijdig bedrijf dat werkzaam is in een straal van 50 kilometer rondom Ede. Wij gaan voor persoonlijk advies, vakwerk en een eerlijke prijs. Onze referenties spreken voor zich. Wij hebben oog voor de details en service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij luisteren naar u als klant en nemen uw situatie altijd zorgvuldig in overweging.

Heldere communicatie

Bouwen is ons vak en wij zijn daar continu mee bezig. We beseffen heel goed dat dit voor u compleet anders is. Een eigen huis of bedrijfspand bouwen doet u waarschijnlijk maar één keer in uw leven. Verbouwen misschien vaker, maar zeker niet iedere dag. Heel veel dingen die voor ons heel normaal zijn, zijn daardoor voor u compleet nieuw.

aanbouw

Duurzame oplossingen

Daarom nemen we u stap-voor-stap mee in het bouwproces. We communiceren helder, zijn duidelijk over de kosten en overleggen goed met u over de mogelijkheden. En natuurlijk gaan we voor kwaliteit en duurzame oplossingen, dat spreekt voor zich. Vragen over onderhoud? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

aannemersbedrijf van der meijden bus

Van A tot Z verzorging voor uw project

Of het gaat om bouw of verbouw, kleine- of grote projecten, binnen- of buitenshuis, Aannemersbedrijf G. van der Meijden helpt u graag van begin tot eind om tot een vlekkeloos resultaat te komen. Graag komen wij persoonlijk bij u langs om uw wensen te bespreken. Op basis van het gesprek zullen wij tot een passende en vrijblijvende offerte komen zodat u niet voor verrassingen kan komen te staan gedurende het project.

Altijd vakwerk op maat

Zoekt u vakwerk op maat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tijdens een vrijblijvende afspraak luisteren we naar uw wensen, bekijken we zorgvuldig de situatie en krijgt u advies over de werkzaamheden en mogelijkheden voor de klus. Zo maakt u de juiste keuze met de garantie op een perfect eindresultaat dat past bij uw verwachtingen

PROJECTEN

TROTS OP WAT WIJ MAKEN

toilet renovatie

Aannemersbedrijf G. van der Meijden is 5-sterrenspecialist

Wij zijn een erkend 5-sterrenspecialist. Uw mening is namelijk belangrijk voor ons. Wij voeren daarom het 5-sterren keurmerk op onze website. Dit geeft u een stuk extra zekerheid op het gebied van service. De Netwerk Promoter Score (NPS) geeft aan hoe het ervoor staat met de algehele klanttevredenheid over ons bedrijf.

Bij Aannemersbedrijf G. van der Meijden bent u altijd verzekerd van vakwerk van de bovenste plank. Mocht u contact met ons op willen nemen voor een afspraak of toch nog eventuele vragen hebben, kunt u ons contacteren via het contactformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.