Aannemer Veenendaal

Aannemersbedrijf van der Meijden voor een aannemer in Veenendaal

Zoekt u een aannemer in Veenendaal? Aannemersbedrijf G. van der Meijden is dé specialist in verbouwingen. Maar ook voor renovaties en onderhoud kunt u ons inschakelen. En voor nieuwbouw of een op- of aanbouw om meer ruimte in uw woning of bedrijfspand te creëren. Geen klus is voor ons te gek! Wij zijn ontzettend veelzijdig en bieden u vakwerk, persoonlijk advies en een eerlijke prijs. Op ons kunt u rekenen! En dat is wat u van een aannemer in Veenendaal mag verwachten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Uw specialist in bouw en verbouw

Zowel particulieren als bedrijven in Veenendaal kunnen bij ons terecht. Wij zijn een aannemer voor kleine en grote projecten, bouw en verbouw, binnen- en buitenshuis. Waar u ons ook voor nodig heeft, wij gaan altijd voor kwaliteit en duurzame oplossingen, dat spreekt voor zich. Daarbij bieden we u vakwerk op maat. U geeft door wat uw wensen zijn en wij realiseren ze voor u in Veenendaal.

aanbouw

Wij zijn een allround aannemersbedrijf

Als u op zoek bent naar een aannemersbedrijf met een schat aan ervaring dat echt alles voor u kan doen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van installatiewerk, stukadoorswerk, timmerwerk en tegelwerk. Wij zijn dus meer dan alleen een aannemer in Veenendaal. Uw project is bij ons in goede handen. We verzorgen alles tot in de puntjes. Doordat we u van begin tot eind bijstaan, kunnen we u een vlekkeloos resultaat garanderen. Bij ons profiteert u van vakwerk van de bovenste plank!

aannemersbedrijf van der meijden bus

Profiteer van onze vele voordelen

Voor nieuwbouw, aanbouw, opbouw en renovaties zijn wij uw aannemer in Veenendaal. Als allround aannemersbedrijf kunnen wij zowel grote als kleine projecten voor u uitvoeren. Wij zijn dé specialist in het verbouwen van woningen. Zo zullen wij er zorg voor dragen dat de kwaliteit van uw woning verbeterd wordt en uw woning aan de door u gestelde eisen zal voldoen. Schakel ons in en profiteer van:

  • Allround aannemersbedrijf
  • Service hoog in het vaandel
  • Bestaat 11 jaar
  • Goede communicatie
  • Vakwerk op maat
  • Eerlijke prijs
  • Persoonlijk advies
  • Oog voor detail
  • Duurzame oplossingen
PROJECTEN

TROTS OP WAT WIJ MAKEN

toilet renovatie

Aannemer in Veenendaal nodig? Neem contact op

Kunnen wij u helpen met uw bouw- of verbouwproject? Neem dan contact met ons op! Bel naar 06-23269325 of stuur ons een e-mail via info@aannemersbedrijfvandermeijden.nl. We komen graag eens langs om te bespreken wat onze aannemer in Veenendaal voor u kan betekenen. Wilt u direct een offerte aanvragen? Vul dan het contactformulier op de website in.