Aannemer Wageningen

Aannemer nodig in Wageningen? Aannemersbedrijf G. van der Meijden!

Wilt u een goede aannemer in Wageningen? Voor een op- of aanbouw om meer ruimte te kunnen creëren in uw woning of bedrijfspand? Of omdat u een nieuwbouwproject wilt starten? Aannemersbedrijf G. van der Meijden staat voor u klaar! Ook voor renovaties, onderhoud en verbouwingen. Wij zijn een veelzijdig aannemersbedrijf dat staat voor vakwerk, persoonlijk advies geeft en klanten altijd een eerlijke prijs biedt. Bent u benieuwd wat wij als aannemer in Wageningen voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze diensten.

Aannemer in Wageningen voor grote en kleine bouwprojecten

Als aannemer werken wij voor zowel particulieren als bedrijven in Wageningen. Voor bouw en verbouw, kleine en grote projecten, binnen- en buitenshuis. We gaan voor kwaliteit en duurzame oplossingen, maar dat spreekt voor zich. Daarbij profiteert u bij ons van vakwerk op maat. Wij zijn hét aannemersbedrijf voor u!

aanbouw

Overal voor inzetbaar

Zoekt u een aannemersbedrijf met een schat aan ervaring dat alles voor u kan doen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn namelijk meer dan alleen een aannemer in Wageningen, wij zijn ook gespecialiseerd in timmerwerk, stukadoorswerk, installatiewerk, metselwerk en tegelwerk. Uw project is bij ons dus zeker in goede handen. Wij kunnen u helpen van begin tot eind en u zo een vlekkeloos resultaat garanderen. Bij ons bent u in Wageningen verzekerd van vakwerk van de bovenste plank!

aannemersbedrijf van der meijden bus

Waarom aannemersbedrijf van der Meijden?

Aannemersbedrijf G. van der Meijden is uw aannemer in Wageningen. Voor grote en kleine projecten. Wij zijn dan ook een goede partner voor u voor nieuwbouw, aanbouw, opbouw en renovaties. Dankzij ons zal de kwaliteit van uw woning verbeteren. En uw woning of bedrijfspand weer voldoen aan de door u gestelde wensen. Daarbij bieden wij u altijd de volgende voordelen:

  • Allround aannemersbedrijf
  • Service hoog in het vaandel
  • Bestaat 11 jaar
  • Goede communicatie
  • Vakwerk op maat
  • Eerlijke prijs
  • Persoonlijk advies
  • Oog voor detail
  • Duurzame oplossingen
PROJECTEN

TROTS OP WAT WIJ MAKEN

dakkapel renovatie

Vraag een offerte aan

Wilt u een ervaren aannemer in Wageningen inschakelen voor uw bouw- of verbouwproject? Neem contact op met Aannemersbedrijf G. van der Meijden! Bel naar 06-23269325 of stuur ons een e-mail via info@aannemersbedrijfvandermeijden.nl. We komen graag eens langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Wilt u direct een offerte aanvragen? Vul dan het contactformulier op de website in.